Kvalita a vzdelávanie dospelých - Chlumský, Jiří
Zabezpečenie a obsadenie pozícií v organizačnej štruktúre správnymi pracovníkmi. Kto je vlastne správny pracovník. Vytýčenie konkrétnych cieľov požiadaviek na pracovníka. Norma ISO 9001:2000 a hodnotenie efektivity vzdelávania. Zabezpečenie vhodnej formy vzdelávania. Definovanie kvalifikačných požiadaviek. Vytváranie kvalifikačnej tabuľky pre rôzne úrovne manažérov vo V. Británii.