Reforma daňovej správy - Benčík, Patrik
Z obsahu: Reforma má posilniť autonómiu daňovej správy. Daňová kontrola nie je všeliek. Najväčšími daňovými dlžníkmi sú spoločnosti s ručením obmedzeným. Daňových kontrol sa stále robí málo, tvrdí menový fond. Kontrola luxusných víl sa skončila vlani fiaskom.