Na pokraji kolapsu - Andrejčák, Tomáš
Zásadné reštrukturalizačné zmeny v SAD. Podiel jednotlivých druhov dopravy na verejnej preprave osôb. Prehľad nákladov a tržieb pravidelnej autobusovej dopravy. Preprava osôb v rokoch 1995-2000. Problémy s financovaním verejnej dopravy na Slovensku a v EÚ. Verejná doprava v európskych štátoch. Štruktúra podnikov vykonávajúcich verejnú dopravu v EÚ z hľadiska vlastníctva.