Nátlak každodennej reality - Sotník, Alexander
Základné úlohy a právomoci Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (regulačného úradu). Dôvody regulovania prirodzených monopolov. Spôsoby regulácie, organizačná a vlastnícka štruktúra prirodzených monopolov.