Konflikty záujmov v liečbe pacienta a rozpočtu - Krištofičová, Dagmar
Náklady na lieky sa zvyšujú v Európskej únii - približne 8 percent, v krajinách strednej a východnej Európy sú vyššie vzhľadom na predchádzajúci nedostatok. Spotreba liekov na jedného obyvateľa v krajinách EÚ. Hradenie liekov zo zdravotného poistenia v SR. Náklady na lieky vo VšZP v prepočte na jedného poistenca. Kritériá znižovania výdavkov na lieky.