Na správnej ceste - Sotník, Alexander
Stručná charakteristika a základné údaje o Poľsku. Faktory ovplyvňujúce hospodársky rast Poľska. Prílev zahraničných investícií. Zahranično-hospodárske vzťahy Poľska a Slovenska. Štruktúra vývozu Poľska do SR. Poľskí obchodní partneri.