DPH a konkurz - Zuziková, Alena
Zákon č. 289/19995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v súvislosti s konkurzmi bol novelizovaný zákonmi č. 342/1999 Z.z. a zákonom č. 246/2000 Z.z. Novelizácia vykonaná zákonom č. 342/1999 Z.z. Novelizácia vykonaná zákonom č. 246/2000 Z.z. Postup pri uplatňovaní DPH pri konkurzoch vyhlásených po 1.8.2000. Príklady.