Pokladnica v zákonoch o daniach z príjmov a o dani z pridanej hodnoty - Vladárová, Marta
Väzba pokladnice na zákon o daniach z príjmov. Stanovenie prepočítacieho kurzu. Väzba pokladnice na zákon o dani z pridanej hodnoty. Daňový doklad a jeho obsah. Odpočet dane.