Novelou Obchodného zákonníka Slovensko podáva ruku Európskej únii - Pistovič, Juraj
Príprava novely Obchodného zákonníka - najviac sa týka piatej negociačnej kapitoly, ktorá sa zaoberá právom obchodných spoločností. Súčasná právna úprava obchodných spoločností nie je v plnom rozsahu zladená s legislatívou EÚ. Právo obchodných spoločností. Prihliadanie na judikatúru Európskeho súdneho dvora.