Zdaňovanie dlhopisov sa tlačí do pozornosti ich držiteľov - Siamärová, Zita
Ministerstvo financií SR vydalo k zdaňovaniu dlhopisov oznámenie č. 6972/2000-72 a oznámenie č. 18045/2000-72 publikované vo Finančných spravodajcoch. Zdaňovanie výnosu dlhopisu. Predaj viacerých dlhopisov. Použitie dlhopisu na úhradu nedoplatku.