Manažerské vzdělávání pro inovační podnikání - Wagnerová, Eva
Vymedzenie základných inovačných pojmov. Inovačné podnikanie. Charakteristika inovačnej firmy. Otázky a problémy systému vzdelávania. Požiadavky na vzdelanie a výchovu kvalitných manažérov.