Co uměl český management (manažerské osobnosti v průmyslu českých zemí v první polovině 20. století) - Geršlová, Jana
Hospodárske dejiny a dejiny podnikania v Česku. Manažérske osobnosti. František Křižík. Emil Kolben. Tomáš Baťa. Arnošt Rolný.