Rozhodování ve finančním managementu - Paták, Milan, R.
Postavenie a zásadné väzby finančného rozhodovania. Varianty finančného riadenia a rozhodovania. Účinky variant riešení a kritériá finančného rozhodovania. Rozhodovacia analýza. Krátkodobé a dlhodobé rozhodovanie. Formalizované metódy rozhodovania.