Anatómia konkurenčnej výhody - Slávik, Štefan, 1955-
Kvalita vnútorného prostredia podniku. Podmienky potrebné na vznik konkurenčnej výhody. Rozvíjanie konkurenčnej výhody. Konkurenčná výhoda v odvetvovom a medziodvetvovom kontexte. Konkurenčná výhoda v medzinárodnom kontexte.