Vnútropodniková komunikácia a jej nástroje - Szarková, Miroslava, 1951-
Teoretické vymedzenie pojmu komunikácia. Typy vnútropodnikovej komunikácie. Nástroje vnútropodnikovej komunikácie. Percentuálne vyjadrenie používania jednotlivých komunikačných nástrojov vo vzťahu k prenosu obsahu informácií.