Komentár k zákonu č. 446/2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov ... - Novotná, Eleonóra
Komentár k zákonu č. 446/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov a najdôležitejšie zmeny v platení poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie od 1. januára 2001.