Zvýšené percentuálne sadzby v zdravotnom poistení - Matlák, Ján
Právna úprava zdravotného poistenia. Vymedzenie subjektov platiacich poistné na zdravotné poistenie: zamestnanci, samostatne zárobkovo činné osoby, spolupracujúce osoby, zamestnávatelia, štát, Národný úrad práce. Povinnosť platiť poistné. Výška poistného.