Realizácia dohodnutých verejnoprospešných pracovných miest pre dlhodobonezamestnaných Národným úradom práce v roku 2001 - Rodinová, Dagmar
Rozdelenie účelovej dotácie pre Národný úrad práce na dohodnuté verejnoprospešné pracovné miesta pre dlhodobo nezamestnaných (DVPPMDN) v roku 2001. Model rozdelenia účelovej dotácie. Ciele realizácie projektu DVPPMDN. Kritériá na posudzovanie žiadosti o poskytnutie príspevku na vytvorenie DVPPMDN.