Samostatne zárobkovo činné osoby a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Dňom 1.1.2001 nadobudli účinnosť viaceré novely zákonov zo sociálnej oblasti. Prehľad zmien pri platení poistného do jednotlivých verejnoprávnych fondov najmä v prípade samostatne zárobkovo činných osôb. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Zdravotné poistenie. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Vymedzenie pojmu SZČO.