K povinnosti zamestnávateľa zamestnávať občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou - Matlák, Ján
Dňa 1. decembra 1999 nadobudol účinnosť zákon č. 292/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Novelou sa menia povinnosti zamestnávateľa vo vzťahu k zamestnávaniu občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou a občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou s ťažkým zdravotným postihnutím.