Zákon o daniach z príjmov - novela zákona s komentárom - Kováčová, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení zákona č. 358/2000 Z.z., zákona č. 385/2000 Z.z. a zákona č. 466/2000 Z.z. s komentárom. Prílohy k zákonu: Zoznam činností, ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania.