Zákon o civilnej službe s komentárom a príkladmi - Kováčiková, Eva
Úplné znenie zákona NR SR č. 207/1995 Z.z. o civilnej službe a o zmene a doplnení zákona SNR č. 347/1990 Zb., zákona č. 83/1991 Zb. zákon č. 372/1990 Zb. v znení zákona č. 387/1996 Z.z. a zákona č. 185/2000 Z.z. s komentárom a príkladmi. Zákon o civilnej službe umožňuje vykonávať túto službu v zamestnávateľských organizáciách štátu a obcí. Problém účtovania a zdaňovania výdavkov súvisiacich s touto činnosťou.