Zákon o zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom s komentárom - Mezeiová, Viera
Úplné znenie zákona NR SR č. 294/1999 Z.z. o zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom s komentárom. Tento zákon zaviedol zodpovednosť každého výrobcu vadného výrobku za škodu spôsobenú takýmto výrobkom na zdraví alebo živote poškodeného, prípadne na inej veci ako je vadný výrobok.