Likvidácia spoločnosti a nevymožiteľné pohľadávky - Dobšovič, Dušan
Konkrétny príklad, ktorý ilustruje riešenie niektorých otázok, ktoré sa objavujú pri likvidácii spoločnosti s ručením obmedzeným. Účtovanie nedobytných pohľadávok.