Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov - Mezeiová, Viera
Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov podľa par. 6 zákona o daniach z príjmov. Niektoré spresňujúce skutočnosti v prípadoch: podnikateľ zamestnáva brigádnika. Vyplácanie dôchodku bývalému zamestnancovi. Pracovné oblečenie vrátanie jeho udržiavania. Zamestnanec ide do dôchodku.