Zakladateľská zmluva v.o.s. spoločenská zmluva o založení verejnej obchodnej spoločnosti Kováč a spol.
Vzor zakladateľskej zmluvy verejnej obchodnej spoločnosti. Návrh na zápis verejnej obchodnej spoločnosti do obchodného registra.