Ekonomika digitálně (nové principy podnikání a řízení) - Devát, Jiří
Prevratné zmeny vo svetovej ekonomike v závere 20. storočia. Vnútorná premena firiem prostredníctvom digitálnych systémov. Charakteristické črty globálnej sieťovej ekonomiky. Intelektuálny kapitál ako dôležitý faktor pri rozvoji firmy. Zákon rastúcich výnosov (Law of increasing returns) ako základný nástroj globálnej ekonomiky.