Síťové inkubátory (organizační model pro novou ekonomiku?)
Sieťové (internetové) inkubátory ako nástroj na podporu vzniku a rozvoja nových firiem. Vymedzenie pojmu sieťový inkubátor. Sieťový inkubátor v praxi. Klady a zápory sieťových inkubátorov. Obranné praktiky a nový organizačný model.