Řízení hodnoty zákazníka (základní principy CVM)
Neustále meniace sa trhové podmienky sťažujú firmám B2B (business to business) dôsledné skvalitňovanie loajality svojích zákazníkov a úspešné získavanie nových pri súčasnom rešpektovaní požiadaviek čo najväčšieho ekonomického prínosu. Customer value management - CVM predstavuje nástroj na riešenie tohto dynamického procesu. Zavedenie a uplatnenie CVM. Aplikácia CVM. Pozitíva a negatíva uplatnenia CVM.