Politika odměňování a zaměstnaneckých výhod v ČR
Poradenská spoločnosť Pricewaterhouse Coopers uverejnila výsledky svojej pravidelnej štúdie zameranej na odmeňovanie zamestnancov a zamestnaneckú politiku v Českej republike. Dlhodobé trendy nárastov platu, priemerná mzda, pohyblivý začiatok resp. koniec pracovného dňa a zamestnanecké výhody v Česku.