Hodnocení zaměstnanců jako prostředek řízení - Dittrich, Pavel
Moderné chápanie hodnotenia zamestnancov je pre manažérov dôležitým prvkom riadenia. Príprava a predpoklady nového systému hodnotenia zamestnancov. Realizácia hodnotenia. Ciele hodnotenia zamestnancov.