Objectives, financial, resources and foreign-exchange credits of the international monetary fund - Jankovská, Anežka
Historický pohľad na vznik a doterajšie fungovanie MMF so zameraním na jeho úlohy, členské kvóty, finančné zdroje, devizové úvery, medzinárodnú peňažnú jednotku zvláštne práva čerpania (SDR) a začlenenie Slovenskej republiky do MMF.