MIGI Queue busy cycle renewal function - Fereira, Manuel Alberto
Špeciálne problémy teórie frontov (hromadnej obsluhy), a to s výpočtom funkcie obnovy času využitia frontu typu MIGI. Ide o nepoissonovský systém, ktorého špeciálne aspekty skúmajú matematici pomocou osobitných metód riešenia. Použitý typ analýzy sa zakladá na práci L. Takácsa z roku 1962.