Diverzifikácia rizika portfólia - Sivák, Rudolf, 1955-
Všeobecná definícia rizika. Kvantifikácia rizika. Vymedzenie pojmu diverzifikácia rizika. Riziko viacerých aktív, riziko N-zložkového portfólia. Praktický príklad.