Cielenie inflácie ako nová stratégia menovej politiky - Gonda, Vladimír
Podstata stratégie inflačného cielenia. Špecifikácia inflačných cieľov v praxi vrátane aplikácie nového režimu menovej politiky v podmienkach ekonomiky ČR. Cielenie inflácie a SR. Potreba hľadania novej monetárnej kotvy.