Zakladateľská zmluva s.r.o. spoločenská zmluva o založení spoločnosti s ručením obmedzeným Cobra, spol. s r.o.
Vzor zakladateľskej zmluvy spoločnosti s ručením obmedzeným. Spoločenská zmluva o založení spoločnosti s.r.o. Návrh na zápis spoločnosti s ručením obmedzeným do obchodného registra.