Stanovy družstva
Vzorové stanovy bytového družstva Prvá - siedma časť. Predmet činnosti. Vznik členstva. Zánik členstva. Nájom, podnájom, vlastníctvo bytov a nebytových priestorov do nájmu. Orgány družstva. Hospodárenie družstva.