Zmluva o združení
Vzor zmluvy o združení uzatvorenej podľa par. 829 až 841 Občianskeho zákonníka. Účel združenia. Názov združenia. Majetkové hodnoty vnesené do združenia. Výkon spoločnej činnosti. Spôsob hospodárenia. Spoluvlastnícke podiely. Vzájomné vzťahy účastníkov. Majetkové vysporiadanie po zániku účastníctva, resp. združenia.