Pracovný poriadok
Vzor pracovného poriadku, podľa ktorého možno vypracovať pracovný poriadok s prihliadnutím na osobitosti toho-ktorého zamestnávateľa. Pracovný pomer. Pracovná disciplína. Pracovný čas, dovolenka na zotavenie, prekážky v práci. Mzda a náhrada mzdy. Pracovné cesty a náhrada výdavkov. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Pracovné podmienky a starostlivosť o zamestnancov. Zodpovednosť za škodu. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru.