Vnútropodniková smernica pre vedenie podvojného účtovníctva
Súbor interných predpisov, podľa ktorých organizuje spoločnosť MAMATEX, s.r.o. Žilina svoje účtovníctvo. Systém spracovania účtovníctva. Účtovné doklady. Investičný majetok. Zásoby. Oceňovanie majetku a záväzkov. Inventarizácia majetku a záväzkov. Záväzky pre účtovanie nákladov a výnosov. Tvorba a používanie rezerv. Tvorba a používanie opravných položiek. Kurzové rozdiely. Harmonogram účtovnej uzávierky a účtovnej závierky. Prílohy: Vzory tlačív inventúrnych súpisov.