Vnútropodniková smernica pre cestovné náhrady poskytované zamestnancom
Právna úprava náhrad výdavkov, ktoré vynaložil zamestnanec pri pracovných cestách. Prevádzková smernica na vykonanie ustanovení zákona o cestovných náhradách v podmienkach spoločnosti Slovatex, a.s. Žilina. Opatrenia MF SR č. 23/1995 Z.z., ktorým sa určuje výška stravného pri zahraničných pracovných cestách v cudzej mene. Prehľad opatrení MPSVR SR o úprave výšky sadzieb základných náhrad za používanie cestných motorových vozidiel a úprave výšky sadzieb náhrad stravného.