Vnútropodniková smernica pre autoprevádzku
Vzor vnútropodnikovej smernice pre autoprevádzku. Motorové vozidlá. Zaraďovanie a odpisovanie motorových vozidiel. Zákonné poistenie. Havarijné poistenie. Používanie služobných motorových vozidiel. Prehľad základných údajov o autoprevádzke. Vzor pasportu motorového vozidla. Vzory dohôd na používanie vozidla, hmotnej zodpovednosti.