Vôľa dohodnúť sa stále existuje - Pinter, Gejza
Nemecko a Rakúsko presadzuje u nových členov EÚ prechodné obdobie z obavy pred prílevom lacných pracovných síl. Alternatívy voľného pohybu osôb. Stratégia slovenskej strany.