Nové zbrane marketingu - Lipianska, Ľudmila
Snaha o presadenie ekologického správania sa podniku. Päť princípov riešenia environmentálnych problémov. Princíp pôvodcu. Princíp opatrení do budúcnosti. Princíp subvencie. Princíp vyjednávania.