Rozmach nákupu tovaru s využitím úveru
Ochranné opatrenia v návrhu zákona o spotrebiteľských úveroch. Doplnenie zákona SNR č. 71/1986 Zb. o Slovenskej obchodnej inšpekcii. Spotrebiteľský úver a zmluva o spotrebiteľskom úvere.