Hospodársky profil Spojeného kráľovstva - Matejovič, Róbert
Základné údaje o Veľkej Británii. Britská obchodná komora na Slovensku. Objem britských investícií na Slovensku. Skúsenosti slovenských vývozcov na britskom a írskom trhu. Adresár - informácie pre podnikateľov, kontakty s asociáciami, zväzmi a komorami.