Platenie preddavkov na daň z príjmov právnických osôb - Oláh, Eduard
Podrobnejšie rozobranie povinnosti daňových subjektov pri ich preddavkovej povinnosti, tak ako vyplývajú z platného znenia par. 50 zákona o daniach z príjmov č. 366/1999 Z.z. v znení novely č. 466/2000 Z.z. t.j. od 1.1.2001. Základná úprava preddavkov. Základné pravidlá platenia preddavkov na daň z príjmov. Praktické príklady.