Regulácie cien elektriny - Baťo, Rado
Z obsahu: Slovensko s nápravou deformácií váhalo najdlhšie. Krížové dotácie sú silnejšie ako tlak liberalizácie. Princípy cenovej regulácie elektriny sa zmenia od základov. Dlhodobé zmluvy brzdia liberalizáciu i funkčnú reguláciu.