Daňová politika EÚ a harmonizácia daňovej legislatívy SR - Hutňan, Marián
Jubilejné 90. stretnutie členov Medzinárodného klubu sa zaoberalo témou daňovej politiky EÚ a harmonizáciou daňovej legislatívy SR s legislatívou krajín EÚ. Nepriame dane. Priame dane. Daňová správa. Zmena daňovej štruktúry. Stabilita daňovej legislatívy. Prechodné obdobia.