Reformou verejnej správy by sa mali poslanci zaoberať v máji - Reiselová, Eva
XI. snem Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) - hlavnou témou bola reforma verejnej správy. Rozdielne názory účastníkov na realizáciu reformy. Konfrontácia názorov členov ZMOSu a členov vlády a parlamentu. Zákony o reforme by mali byť schválené na jeseň r. 2001. Rozdielne názory na financovanie reformy. Absencia politických rozhodnutí.